Page Yield

Paginacapaciteit is het aantal pagina's dat een gebruiker kan printen met een bepaalde printer en cartridge, gebaseerd op bepaalde aannames.

HP was actief betrokken bij de ontwikkeling van de ISO/IEC 24711 standaard voor het bepalen van paginacapaciteit van inkjetprinters en ondersteunt deze standaard. HP was actief betrokken bij de ontwikkeling van de ISO/IEC 19752 standaard voor het bepalen van paginacapaciteit van monochrome en kleurenlaserprinters en ondersteunt deze standaard.

Vind pagina opbrengst voor specifieke printers

Voorbeeld: 60, 35A, CE505A
Voorbeeld: 6500, D110A, P1102w
Cartridges
Blader naar producten

HP inktcartridges

icon

Garantie inktbenodigdheden

Originele HP inkjetbenodigdheden worden gedekt door een beperkte garantie. Klik hier om de beperkte garantie van uw inktjetbenodigdheden te bekijken.

icon

Installatiesupplies

Installatiecartridges zijn bedoeld voor het eerste gebruik en hebben een andere paginaopbrengst dan vervangende cartridges. Klik hier voor de paginaopbrengst van installatiecartridges van actuele printers.

icon

Dynamische beveiliging

Dit is een reeks procedures die een printer moet doorlopen om suppliesgegevens te verifiëren. Cartridges die een chip of elektronica gebruiken die niet van HP afkomstig is of die zijn gewijzigd, werken mogelijk niet en cartridges die op dit moment werken, werken mogelijk niet in de toekomst. Klik hier voor meer informatie.

icon

Opslag van en omgaan met inktpatronen

Voor de beste resultaten gebruikt u alleen originele HP cartridges en volgt u de onderstaande richtlijnen.

icon

HP inktcartridgeontwerp en hoe wordt voorkomen dat de inkt uitdroogt

Originele HP inktcartridges zijn zo ontworpen dat de inkt niet uitdroogt, zelfs niet wanneer u enige maanden niet print 1, 2 Deze technische whitepaper bevat meer informatie over het uitdrogen van inkt en het HP ontwerp (PDF, 417 KB).

icon

Lichtbestendigheid van prints

HP ontwerpt zijn printers, originele HP inktcartridges en HP papier zo, dat de prints lang mooi blijven.
Meer informatie over HP lichtbestendigheid.

icon

Cartridges vervangen

Klik hier voor instructies voor het vervangen van cartridges op hp.com.

icon

Waarschuwing over de compatibiliteit van HP inktcatridges

In april 2O17 is HP begonnen met de levering van nieuwe versies van HP 63, 65, 123, 302, 304, 652, 664, 680 en 803 inktcartridges. Oudere HP inktcartridges zijn mogelijk niet compatibel met uw printer. Klik hier voor meer informatie.

HP Laser cartridges

icon

Garantie op cartridges

Originele HP LaserJet cartridges worden gedekt door garantie. Om te zien welke garantie er voor uw printcartridge geldt, Klik hier.

icon

Dynamische beveiliging

Dit is een reeks procedures die een printer moet doorlopen om suppliesgegevens te verifiëren. Cartridges die een chip of elektronica gebruiken die niet van HP afkomstig is of die zijn gewijzigd, werken mogelijk niet en cartridges die op dit moment werken, werken mogelijk niet in de toekomst. Klik hier voor meer informatie.

icon

Verificatie van HP tonercartridges

Bescherm uzelf tegen fraude en gebruik HP tonercartridgeverificatiesoftware om te bepalen of uw tonercartridges originele of namaakcartridges zijn. Klik hier voor meer informatie.

icon

Veiligheidslabels op Samsung-tonercartridges

Vanaf 1 mei 2018 gaat HP door met de integratie naar aanleiding van de recente overname van de printerafdeling van Samsung door een HP veiligheidslabel aan de verpakking van Samsung-tonercartridges toe te voegen. De HP veiligheidslabel bevat een QR-code die ter verificatie kan worden gescand en holografische beveiligingsafbeelding dat verandert van het woord 'OK' naar een vinkje wanneer deze wordt gekanteld. Wegens inventaris die zich reeds in de markt bevindt, vindt u mogelijk originele Samsung-tonercartridges die nog de Samsung-veiligheidslabels bevatten.Meer informatie over HP fraudebestrijdingsmaatregelen.

  1. Gebaseerd op tests met standaard originele HP 950, 951, 960 en Ink Advantage HP 685 inktcartridges in Officejet Pro 3610 en 8100 en Deskjet Ink Advantage printers door Buyer’s laboratory, Inc. uit april 2014 en uitgeschakelde HP printers die tot 12 weken onder specifieke omgevingscondities zijn opgeslagen. Printeronderhoud/-service kan nodig zijn om de printkwaliteit te waarborgen wanneer het printen wordt hervat. Link naar rapport (PDF, 7.05 MB).
  2. Gebaseerd op tests met Ink Advantage HP 678 inktcartridges in Deskjet Ink Advantage printers door Buyer’s laboratory, Inc. uit februari 2014 en uitgeschakelde HP printers die tot 6 weken onder specifieke omgevingscondities zijn opgeslagen. Link naar rapport (PDF, 7.05 MB).