Page Yield

Paginacapaciteit is het aantal pagina's dat een gebruiker kan printen met een bepaalde printer en cartridge, gebaseerd op bepaalde aannames.

HP was actief betrokken bij de ontwikkeling van de ISO/IEC 24711 standaard voor het bepalen van paginacapaciteit van inkjetprinters en ondersteunt deze standaard. HP was actief betrokken bij de ontwikkeling van de ISO/IEC 19752 standaard voor het bepalen van paginacapaciteit van monochrome en kleurenlaserprinters en ondersteunt deze standaard.

Vind pagina opbrengst voor specifieke printers

Voorbeeld: 60, 35A, CE505A
Voorbeeld: 6500, D110A, P1102w
Cartridges
Blader naar producten

HP inktcartridges

icon

Garantie inktbenodigdheden

Originele HP inkjetbenodigdheden worden gedekt door een beperkte garantie. Klik hier om de beperkte garantie van uw inktjetbenodigdheden te bekijken.

icon

Installatiesupplies

Installatiecartridges zijn bedoeld voor het eerste gebruik en hebben een andere paginaopbrengst dan vervangende cartridges. Klik hier voor de paginaopbrengst van installatiecartridges van actuele printers.

icon

Dynamische beveiliging

De printer verifieert cartridges met een dynamische beveiligingsfunctie. Cartridges met een niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken. Klik hier voor meer informatie.

icon

Opslag van en omgaan met inktpatronen

Voor de beste resultaten gebruikt u alleen originele HP cartridges en volgt u de onderstaande richtlijnen.

icon

HP inktcartridgeontwerp en hoe wordt voorkomen dat de inkt uitdroogt

Originele HP inktcartridges zijn zo ontworpen dat de inkt niet uitdroogt, zelfs niet wanneer u enige maanden niet print 1, 2 Deze technische whitepaper bevat meer informatie over het uitdrogen van inkt en het HP ontwerp.

icon

Lichtbestendigheid van prints

Foto's die met HP Vivera inkt op HP fotopapier geprint zijn, voldoen aan strikte normen om te zorgen dat uw herinneringen generaties lang mooi blijven.Click here to learn more about HP photo permanence and durability.

icon

Cartridges vervangen

Klik hier voor instructies voor het vervangen van cartridges op hp.com.

HP Laser cartridges

icon

Garantie op cartridges

Originele HP LaserJet cartridges worden gedekt door garantie. Om te zien welke garantie er voor uw printcartridge geldt, Klik hier .

icon

Verificatie van HP tonercartridges

Bescherm uzelf tegen fraude en gebruik de software Verificatie van HP tonercartridges om te bepalen of uw tonercartridges echt of namaak zijn. En als u de originele HP tonercartridges installeert, ontvangt u aanbiedingen van HP Beloningen (indien beschikbaar). Click here to learn more.

  1. Gebaseerd op tests met standaard originele HP 950, 951, 960 en Ink Advantage HP 685 inktcartridges in Officejet Pro 3610 en 8100 en Deskjet Ink Advantage printers door Buyer’s laboratory, Inc. uit april 2014 en uitgeschakelde HP printers die tot 12 weken onder specifieke omgevingscondities zijn opgeslagen. Printeronderhoud/-service kan nodig zijn om de printkwaliteit te waarborgen wanneer het printen wordt hervat. Link naar rapport
  2. Gebaseerd op tests met Ink Advantage HP 678 inktcartridges in Deskjet Ink Advantage printers door Buyer’s laboratory, Inc. uit februari 2014 en uitgeschakelde HP printers die tot 6 weken onder specifieke omgevingscondities zijn opgeslagen. Link naar rapport